Over ons

Scootmobiel inkoop voor uw gemak

Ons bedrijf doet al jarenlang aan inkoop van gebruikte scootmobielen. Wij doen dat, omdat het regelmatig voorkomt dat een scootmobiel nog in redelijke tot uitstekende staat verkeert, wanneer de eigenaar of de familie van de oorspronkelijke eigenaar het niet meer nodig heeft. De scootmobiel wordt opgeknapt en vervolgens verkopen wij het door aan dealers.

De gedachte achter het inkopen van uw scootmobiel is dat u via een gemakkelijke weg uw gebruikte scootmobiel kunt laten ophalen wanneer u deze niet meer nodig heeft. U hoeft geen moeite te doen met wegbrengen, want scootmobiel inkoop komt thuis bij u langs.

Als een scootmobiel bijvoorbeeld door overlijden niet bij familie gestald kan worden, kan scootmobiel inkoop een prettige uitkomst voor u zijn. We horen graag van u. U kunt hier de benodigde gegevens en een goed zichtbare foto achterlaten.

Voordelen van scootmobiel inkoop

 

Scootmobiel inkoop als betrouwbare partij voor uw verkoop

In tussen hebben wij al ongelooflijk veel mensen blij kunnen maken met de verkoop van hun gebruikte scootmobiel, dat wij met trots kunnen zeggen dat wij een betrouwbare partij zijn voor de verkoop van uw scootmobiel.

We brengen graag een aantal ervaringen inzichtelijk voor u om na te lezen. Een referentie zegt veel, maar uiteindelijk kunt u alleen zelf de ervaring met ons bedrijf ondergaan. Wij laten het dus graag aan u over. Lees meer voor een aantal ervaringen van onze klanten.

Uiteraard komen wij ook weleens situaties tegen waar het niet vlekkeloos verloopt. Het is voor ons belangrijk en in zo’n geval altijd het streven het proces met u helder en volledig te communiceren. Mocht er onverhoopt geen verkoop plaatsvinden dan handelen wij het netjes met u af. Indien u dat wenst adviseren wij u zelfs een andere scootmobiel inkoop dealer.

Scootmobiel inkoop heeft al meer dan 10 jaar ervaring

Scootmobiel inkoop heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het inkopen van scootmobielen. Dat zijn ondertussen ongelooflijk veel mensen geweest, die we met plezier hebben geholpen hun scootmobiel te verkopen aan ons. We zijn nog niet zo lang online te vinden, omdat we dat lange tijd niet nodig vonden. De gele gids voldeed. Maar uiteraard gaan ook wij mee met de tijd en hebben we onze expertise nu ook online.

Scootmobiel inkoop speelt graag open kaart over de inkoop. Aan de hand van de inzending van uw scootmobiel gegevens kunnen wij een taxatie doen. U zult vervolgens een eerlijk bod ontvangen. Kijk hier voor meer informatie over hoe het bod wordt bepaald.

Eerlijke taxatie en bodbepaling

Wij vinden het belangrijk dat er een win-win situatie gecreëerd wordt. U kunt uw scootmobiel voor een gunstige prijs verkopen. En wij kunnen een scootmobiel inkopen voor een gunstige prijs om vervolgens een klant blij te maken met een 2e hands scootmobiel. Scootmobiel inkoop hanteert een marktconforme inkoopprijs op basis van de staat van zijn van de scootmobiel. Daarbij rekening houdend met de kosten die scootmobiel inkoop moet maken voor het ophalen en om het verkoopgereed te maken. Het maken van een eerlijke taxatie en bodbepaling zijn gratis.

Waar andere inkooppartijen pas aan u uitbetalen wanneer de scootmobiel is verkocht, kopen wij direct de scootmobiel van u in. U heeft dus geen wachtperiode of een risico dat de scootmobiel niet verkocht wordt. Scootmobiel inkoop koopt oude scootmobielen op, omdat wij generaties lang kennis en ervaring in huis hebben om gebruikte scootmobielen waar nodig op te knappen en terug te brengen naar een vergelijkbare originele staat en gegarandeerd te verkopen.

Scootmobiel inkoop; waarom eigenlijk?

Onze filosofie is heel eenvoudig: gebruikte materialen een nieuw leven inblazen én klanten de keus bieden een goedkoper alternatief aan te schaffen. Een stukje service dus naar hulpbehoevenden.