Scootmobiel verkopen?

Stappenplan scootmobiel verkopen aan scootmobiel inkoop

Scootmobiel inkoop geeft u graag een snelle en prettige afhandeling, betrouwbaarheid en een eerlijk bod. We hebben het daarom zo eenvoudig mogelijk gehouden. U kunt als volgt te werk gaan.

  1. Neem de aankooppapieren bij de hand. Indien u deze niet meer heeft vindt u de benodigde specificaties op de scootmobiel zelf.
  2. In onderstaand contactformulier staan stapsgewijs de gegevens, die wij nodig hebben om u een aantrekkelijk bod te kunnen geven. Graag ontvangen wij van u alle gegevens via onderstaand formulier.

Let op: Wij ontvangen ook graag een goed zichtbare foto van de scootmobiel zelf en van eventuele schade.

  1. U krijgt van ons binnen 2 werkdagen een bod op uw ingestuurde scootmobiel. Dit ontvangt u per mail op het opgegeven e-mailadres.
  2. Reageer graag binnen 5 werkdagen op ons bod. Geef duidelijk aan of u wel of niet akkoord gaat met het bod. Scootmobiel inkoop zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen.
  3. Gaat u in op ons bod, dan zullen wij een datum met u plannen. Op de afgesproken tijd, plaats en datum zullen wij bij u thuis langskomen. Wij nemen de scootmobiel nogmaals met u door en checken of de taxatie nog klopt.
  4. De inkoop kan ondertekent worden door zowel u, als scootmobiel inkoop. Het volledige bedrag wordt binnen 7 werkdagen aan u uitgekeerd of contant betaald.

Scootmobiel verkopen; gegarandeerd een succes

Scootmobiel inkoop streeft ernaar dat u gegarandeerd met succes uw scootmobiel kunt verkopen. Het is belangrijk dat u met een tevreden gevoel de scootmobiel bij ons kunt achterlaten. Scootmobiel inkoop loopt het hele proces samen met u door. Dit proces vindt u terug in het stappenplan, zoals hierboven beschreven. Vragen? Klik hier voor het contactformulier.

Nog niet overtuigd? Scootmobiel inkoop heeft een aantal klanten gevraagd hun ervaring met ons te willen delen. Lees meer..