Écht samen scootmobiel rijden

scootmobiel-inkoop-tandem-scootmobiel

De voor- en nadelen van een tandem scootmobiel rijden

Bent u nog altijd samen en gelukkig getrouwd? Wist u dat er ook een tandem scootmobiel bestaat? De persoon die in de voorste stoel plaatsneemt, bestuurt de scootmobiel. De persoon die in de achterste stoel plaatsneemt, heeft de positie heerlijk ontspannen achterover te leunen en te genieten van al wat passeert.

U zit achter elkaar en kunt tijdens het rijden uitstekend met elkaar praatjes maken. U zult merken dat u in de stad wel uw stem iets meer zult moeten gebruiken om elkaar te verstaan. Dit drukt uiteraard niet de pret.

Gaat u in een drukke straat afslaan? Let op dat u beiden kijkt of er geen verkeer aankomt. Zo kunt u altijd veilig aan het verkeer deelnemen.

 

Uw tandem scootmobiel verkopen?

Bent u de tandem scootmobiel zat en wilt u ook de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld eens zelfstandig een ritje te maken, dan kunt er erover nadenken om de tandem scootmobiel in te laten kopen tegen een eerlijk en betrouwbaar bod. U hoeft niet eens heel veel extra bij te leggen om van de verkoop 2 nieuwe of 2e hands scootmobielen aan te schaffen. Uw gebruikte scootmobiel verkopen levert namelijk een eerlijk en betrouwbaar bod op.

PS: Veel plezier samen met het maken van tochtjes met de scootmobiel. Met vriendelijke groet, Scootmobiel inkoop.

Comments are closed.