Ervaringen van scootmobiel eigenaren

Ik wilde de scootmobiel verkopen, maar dat ging niet

Mijn scootmobiel bleek te oud om nog op te knappen. De scootmobiel is in 2003 gekocht voor mijn moeder. Scootmobiel inkoop bracht mij ervan op de hoogte dat een scootmobiel normaliter zo’n 6 tot 8 jaar in goede staat meegaat, maar daarna toch echt niet meer te verkopen is. Ook, omdat er nu zoveel nieuwe modellen worden gemaakt. Echt balen, want dit leek een uitkomst. Waar ik overigens echt blij mee was is dat, ondanks dat de scootmobiel verkopen geen optie was, scootmobiel inkoop de scootmobiel wel wilde komen ophalen. Ik had er dus verder geen gedoe meer aan. Top!

Groet,

Bart

Datum: 3-5-2015

scootmobiel-inkoop-1

Mijn scootmobiel verkopen aan scootmobiel inkoop ging als gesmeerd

In nog minder dan 2 weken had ik het bod al uitbetaald gekregen op mijn rekening en daarmee was dus alles geregeld. Het ging als gesmeerd.

Groeten,

Dhr. Kholodova

PS: Het geld van de verkoop hebben we overgemaakt naar een goed doel, waar mijn vader fan van was.

Datum: 19-1-2015
scootmobiel-inkoop-2

Blij dat ik er vanaf ben!

Tot een paar jaar geleden heb ik erg veel last van mijn gewicht gehad. Mijn benen bezweken eronder. Mijn enkels en knieën waren zo verzwakt dat ik niet goed meer kon lopen. Ik besloot toen voortaan in een scootmobiel te rijden om op pad te gaan.

Ik heb er veel plezier van gehad, maar na 2 jaar scootmobiel rijden, werd ik het ineens zo ongelooflijk zat. Ik wilde niet meer afhankelijk zijn van een voertuig om mij voort te kunnen bewegen. Dit intense gevoel heeft mij zo gemotiveerd dat ik stap voor stap ben gaan sporten en heel anders ben gaan eten. Samen met een fysiotherapeut heb ik het voor elkaar gekregen om voortaan de benenwagen te nemen.

Ik wilde mijn scootmobiel gaan verkopen en dat is gelukt! Blij dat ik er vanaf ben! En blij dat mijn oude scootmobiel een nieuwe eigenaar heeft gekregen. Die persoon kan nu prima ritjes maken en heeft er een stuk minder voor hoeven te betalen, dan wanneer hij een nieuwe had moeten kopen. Daar koopt hij nu mooi een broodje paling van op de boulevard.

Dank jullie wel scootmobiel inkoop voor de snelle en prettige manier van werken. Groetjes,

Liselotte

Datum: 8-8-2014
scootmobiel-inkoop-3

Dat ging gemakkelijk!

Gegevens insturen, foto maken van de scootmobiel en eventuele schadeplekken, even afwachten en dan ben je er eigenlijk al. Alles was binnen 4 dagen geregeld. Ik stond perplex hoe makkelijk dat ging. En nog een leuke zakcent aan over gehouden!

Groet,
Mark

Datum: 2-8-2014
scootmobiel-inkoop-4